Wereldleiders in Precisie Meettechniek

Als innovatieve fabrikant van precisiemeetapparatuur zijn we wereldwijd bekend om onze hoogwaardige en technische expertise. De nauwe samenwerking met onze klanten gebeurt op een respectvolle en eerlijke manier. Klanten kunnen vertrouwen op een ver doorgedreven expertise en perfecte meetresultaten. Naast professioneel advies bij het zoeken of kopen van de geschikte meetoplossing en meetmachines bieden wij ook een optimale ondersteuning. Deze bestaat uit zes pijlers: lokaal serviceteam, helpdesk, training/opleiding, kalibratie met accreditatie, onderhouds- en meetdienst.

Mitutoyo Benelux heeft vestigingen in Nederland en België.
•    Veenendaal (NL) - HQ | M3 Solution Center
•    Enschede (NL) – M3 Solution Center
•    Veldhoven (NL) – M3 Solution Center
•    Melsele (BE) – M3 Solution Center 

De diverse vestigingen zijn voorzien van een enorm scala aan producten. Van micrometers, schuifmaten en meetklokken tot hardheidstesters, vision meetsystemen en 3D coördinaten meetmachines.

Alle Mitutoyo Producten online!

Browse door onze producten, accessoires en reserveonderdelen. Consulteer productspecificaties, foto's en technische tekeningen. Bekijk video's en download software, productinformatie en zelfs CAD files. Overal en met elk mobiel of vast toestel.

 

Mitutoyo Shop

Contact & Verkoop

U kunt ons bereiken op

Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 16.30 h
Vrijdag: 08.30 - 14.30 h

Info & Contact

Helpdesk & Service

Is er een technische vraag? Heeft u software of hardware support nodig? Of is het tijd voor uw jaarlijkse onderhoud en kalibratie?

Aarzel niet om contact op te nemen met ons Helpdesk & Service Team.

Info & Contact